Πόσες φορές έχει τύχει κατά την εργασιακή σας καθημερινότητα κάποιο από τα παρακάτω;

1. Έχετε μία φόρμα καταχώρησης στην οποία χρειάζεται να:

  • Προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ένα πεδίο
  • Να αλλάξετε τη διαδικασία και να κάνετε το πεδίο υποχρεωτικό ή προαιρετικό;

2. Χρειάζεται να κάνετε μία αλλαγή σε μια διαδικασία που είχατε σχεδιάσει μήνες ή και χρόνια πριν. Πώς μπορείτε να αλλάξετε εύκολα και γρήγορα:

  • Tα βήματα
  • Tους παραλήπτες
  • Tις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι χρήστες

Συχνές αλλαγές στη διαχείριση διαδικασιών

Αλλαγές σαν τις παραπάνω συμβαίνουν συχνά. Δυστυχώς πολλές φορές οι χρήστες πρέπει να συμβιβαστούν με τη χρήση ενός πληροφοριακού συστήματος που πλέον δεν τους εξυπηρετεί.

Ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό;

Επειδή πολύ απλά ο μόνος που μπορεί να παρέμβει είναι ο πάροχος του συστήματος. Ακόμα κι όταν υπάρχει ενεργό συμβόλαιο συντήρησης, τα βήματα μέχρι την υλοποίηση είναι πολλά και αρκετά χρονοβόρα. Οι αλλαγές αυτές πρέπει να αναλυθούν, να εκτιμηθούν και να γίνει μια ανταλλαγή προσφορών. Στη συνέχεια θα προβεί ο πάροχος στην υλοποίησή τους, ενώ εντωμεταξύ θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. 

Υπάρχει λύση για εύκολες και άμεσες αλλαγές με τα σχεδιαστικά προγράμματα χωρίς την ανάγκη προγραμματιστών

Η πλατφόρμα Papyros απελευθερώνει τους χρήστες της από την κατάσταση αυτή. Τα σχεδιαστικά εργαλεία Papyros Form Designer και Papyros Workflow Designer είναι ενσωματωμένα στην πλατφόρμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς τη χρήση κώδικα (low-code/no-code).

Τα συγκεκριμένα εργαλεία δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες με διαγραμματικό, και γραφικό τρόπο να:

  • Επεξεργαστούν φόρμες
  • Διαχειριστούν αυτοματισμούς και workflows

Ουσιαστικά με τα σχεδιαστικά εργαλεία της Papyros η διαχείριση των εργασιών γίνεται απλά, γρήγορα κι εύκολα.

Τα πλεονεκτήματα των Papyros Form Designer και Papyros Workflow Designer

Και τα δυο σχεδιαστικά προγράμματα προσφέρουν ένα περιβάλλον εργασίας φιλικό κι εύχρηστο. Οι αρμόδιοι χρήστες μπορούν έχουν τον έλεγχο της κάθε εγκατάστασης. Μπορούν να προβούν σε παραμετροποιήσεις ώστε να αποτυπώσουν με ακρίβεια, σαφήνεια και ταχύτητα την εκάστοτε επιχειρησιακή λογική. Επιπλέον, τους δίνουν τη δυνατότητα να:

  1. Δημιουργήσουν φόρμες με τα πεδία που επιθυμούν
  2. Ορίσουν την ενεργοποίηση events ανάλογα με το περιεχόμενό τους
  3. Υλοποιήσουν αυτόματες ροές εργασίας

Συγκεκριμένα, για κάθε workflow μπορούν να οριστούν οι ρόλοι, οι συνθήκες μετάβασης από βήμα σε βήμα, οι αποφάσεις και τα αποτελέσματα αυτών. Επιπρόσθετα, ενεργοποιείτε τις ψηφιακές υπογραφές που απαιτούνται και ο, τι άλλο προβλέπει μια ροή εργασίας, οποιασδήποτε πολυπλοκότητας.

Κλείστε μια σύντομη επικοινωνία με τον Account Manager σας και μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε κι εσείς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία του Papyros στην εγκατάστασή σας. Αν δεν είστε χρήστες της Papyros, τότε είμαστε στη διάθεσή σας για μια παρουσίαση στο χώρο σας ή και απομακρυσμένα.

Γνωρίστε την πλατφόρμα μας και μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το Papyros ECM για τη διαχείριση των διαδικασιών σας.