Διευθύνων Σύμβουλος (CEO)

Έχετε την ευθύνη για το σύνολο της εταιρείας: από την πληροφόρηση των μετόχων μέχρι τις πωλήσεις, τους εργαζόμενους και κυρίως το όραμα, την καινοτομία και τη χάραξη της στρατηγικής. Ο Πάπυρος σας υποστηρίζει ουσιαστικά στην πορεία αυτή, διευκολύνοντας τη λήψη αποφάσεων καθώς σας παρουσιάζει συγκεντρωμένο και σωστά οργανωμένο όλο το απαραίτητο υλικό, σε ένα μόνο σημείο, για να βρίσκετε άμεσα αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Γενικός Διευθυντής (COO)

Ο έλεγχος των διαδικασιών που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στην Εταιρεία με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία αυτής είναι βασικές αρμοδιότητες κάθε Γενικού Διευθυντή. Με τον Πάπυρο η διαχείριση έργων και πελατών απλοποιείται και γίνεται σε σημαντικά μικρότερο χρόνο, χάρη στη σωστή αρχειοθέτηση της πληροφορίας και τις αυτοματοποιημένες ροές εργασίας οι οποίες επίσης συμβάλουν τα μέγιστα στις διαδικασίες ελέγχου και διαχείρισης ποιότητας.

Διευθυντής Πληροφορικής (CIO)

Πώς θα ήταν άραγε αν οι χρήστες μπορούσαν να «ανεξαρτητοποιηθούν» και να μην απαιτείται η συχνή παρουσία σας από γραφείο σε γραφείο; Δε θα ήταν χρήσιμο να μπορούν να εκτελούν μόνοι τους ενέργειες στο Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακού Περιεχομένου;

Εσείς θα έχετε πάντα τον έλεγχο των τεχνικών θεμάτων και της διαχείρισης χρηστών: όσον αφορά όμως θέματα χρήσης του συστήματος οι χρήστες θα σας απασχολούν όλο και λιγότερο, μιας και πρόκειται για μια πλατφόρμα με εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας.

Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού (HR)

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού έχει ως αντικείμενο το σημαντικότερο κεφάλαιο μιας Εταιρείας: τους εργαζομένους της. Η καθημερινή εργασία στη διεύθυνση αυτή συχνά παρεμποδίζεται από το πλήθος και την ανομοιογένεια του υλικού προς διαχείριση. Με τον Πάπυρο της Modus διαδικασίες όπως η πρόσληψη νέων υπαλλήλων ή η διαχείριση φακέλων προσωπικού και βέβαια η λήψη αποφάσεων γίνονται πολύ πιο γρήγορα και εύκολα καθώς μέσα από ένα και μόνο σημείο μπορεί κανείς να έχει πλήρη άποψη όλων των εγγράφων, αρχείων και εργασιών που σχετίζονται με την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Διεύθυνσης.

Διευθυντής Πωλήσεων

Πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να μπορούσατε να βρείτε ευκολότερα εκείνο το συμβόλαιο που ψάχνατε, ενώ ο πελάτης περίμενε στο τηλέφωνο; Ή όταν, ευρισκόμενοι εκτός γραφείου, διαπιστώσατε ότι σας έλειπε ένα βασικό αρχείο το οποίο είναι αποθηκευμένο σε κάποιο φάκελο στον υπολογιστή σας;

Ο Πάπυρος της Modus έρχεται να λύσει οριστικά το θέμα αυτό, κάνοντας τη διαχείριση των αρχείων σας εύκολη, γρήγορη και διαθέσιμη όπου κι αν είστε, απελευθερώνοντας για σας πολύτιμό χρόνο και διατηρώντας τις σχέσεις σας με τους πελάτες έτσι όπως πάντα θέλατε: άριστες.

Οικονομικός Διευθυντής 

Δυστυχώς συχνά η εικόνα με την οποία έχουμε συνδυάσει το Λογιστήριο μιας Εταιρείας είναι γραφεία με σωρούς εγγράφων, με ελάχιστη οργάνωση και με αργούς χρόνους απόκρισης. Με τον Πάπυρο όλα αυτά είναι παρελθόν, καθώς συμβάσεις, τιμολόγια και λοιπά παραστατικά είναι όλα οργανωμένα και διαθέσιμα μέσα από το σύστημα, επιτρέποντας στη Διεύθυνσή σας, ένα από τα βασικότερα γρανάζια του εταιρικού μηχανισμού, να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά και πάντα σε συμφωνία με τα ισχύοντα ρυθμιστικά πλαίσια.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα
και ένας εκπρόσωπός μας
θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Εναλλακτικά, θα μας βρείτε στα:

Τηλ: 210 9414900

E-mail: [email protected]