Με χαρά σας ανακοινώνουμε οτι η εταιρεία μας βραβεύτηκε για το Papyros Mobile App στα Cyta Mobile Excellence Awards 2015 στην κατηγορία “Process Automation Mobile Application”.

Papyros Mobile App: η νέα εφαρμογή της Modus για κινητές συσκευές είναι πλέον διαθέσιμη σε App Store και Google Play. Πρόκειται για ένα δυναμικό εργαλείο Διαχείρισης Επιχειρησιακής Πληροφορίας μέσω του οποίου η Διαχείριση Εγγράφων και Ροών Εργασίας  μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Μετασχηματίστε τώρα το smartphone ή το tablet σας στο ψηφιακό σας γραφείο, χάρη στο Papyros Mobile App το οποίο σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα έγγραφά και τις διαδικασίες που συμμετέχετε. Μπορείτε να λάβετε αποφάσεις και να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας με ασφάλεια, μέσα από ένα εύχρηστο και ελκυστικό περιβάλλον, γρήγορα και απλά.

Ενέργειες όπως εισαγωγή, αναζήτηση και προβολή εγγράφων, συμμετοχή σε ροές εργασίας, διαμοιρασμός εγγράφων με άλλους χρήστες, δημιουργία και διαχείριση εκδόσεων εγγράφων και προβολή ιστορικού ενεργειών, είναι μερικές μόνο από τις  δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή.