Ως αναγνώριση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας, εδώ και πάνω από 20 χρόνια, εκατοντάδες πελάτες εμπιστεύονται τις λύσεις μας, ενώ χιλιάδες χρήστες διεκπεραιώνουν τις καθημερινές εργασίες Διαχείρισης Εγγράφων και Ροής Εργασιών μέσω του συστήματος Πάπυρος.

Είπαν για εμάς

«Αν υπάρχουν 20 εταιρείες που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και το ποιοτικό τους αποτέλεσμα, τότε ανάμεσα σε αυτές εντάσσεται και η Modus. Συγχαρητήρια για την άψογη συνεργασία, την υπομονή και την επιστημονική προσέγγιση των υπηρεσιών σας.»
Ελένη Τσιτσοπούλου, CIO Jumbo SA
“Η Modus είναι μία εταιρεία πρότυπο για την παροχή εξειδικευμένων λύσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρείας μας, προσφέροντας υπηρεσίες με υψηλό βαθμό ανταπόκρισης και υπευθυνότητας από όλους τους εκπροσώπους της. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας.”
Ευάγγελος Πασχάλης, Διευθυντής Μηχανογράφησης, Υδρόγειος Α.Α. Α.Ε.
«Eίμαστε ενθουσιασμένοι με την ταχύτητα και φιλικότητα στη χρήση του ηλεκτρονικού φακέλου αυτοκινήτου μέσω του συστήματος «Πάπυρος». Η Modus με την αμεσότητα στην απόκριση και κατανόηση των αναγκών μας καθιστά την
υποστήριξη, αξιομνημόνευτη εμπειρία.»
Χρήστος Δράκος, ΙΤ Manager, Kosmocar SA

Οι Πελάτες της Modus εκτείνονται σε πλήθος κλάδων του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα: