Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Modus συμμετέχει στο 2nd Enterprise Document & Content Management Congress που διοργανώνει η Operations Center στις 20 Νοεμβρίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Έχουμε την τιμή στο συνέδριο αυτό ο κος John Theophilos, Head of IT & Telecoms Unit της Fraport Greece, να παρουσιάσει ένα Case Study πρόσφατου έργου μας στην Fraport Greece. O CTO της Modus, Πάνος Καρβούνης, θα είναι επίσης διαθέσιμος στους συνέδρους για πρόσθετη πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις μας.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει τη σπουδαιότητα και τα οφέλη από την διαχείριση εγγράφων και αρχείων (Document and Record Management), την υποστήριξη ροών εργασίας και επιχειρησιακών διαδικασιών (Workflow and Business Process Management) και άλλων πεδίων εφαρμογής από την χρήση ενός ολοκληρωμένου ECM συστήματος.

Σας περιμένουμε όλους στην παρουσίασή μας αλλά και στο booth της Modus για να συζητήσουμε τα θέματα που σας απασχολούν σχετικά με το αντικείμενο του συνεδρίου.